DoeKRACHT mannengroep

Je dreigt vast te lopen op het werk of in je relatie/ contacten met anderen. Of je merkt dat je snel gefrustreerd raakt, stelt misschien dingen uit waar je tegenop ziet. Het kan ook zijn dat je het gevoel hebt dat je stil staat. Je wilt jezelf ontwikkelen maar hebt geen idee waar te beginnen. Misschien heb je juist moeite om je emoties te uiten en blijven je gedachten doormalen in je hoofd. Kortom, je hebt wat hulp nodig maar dit toegeven kan een dingetje zijn. Veel mannen zijn geen praters en proberen het op te lossen door nog harder te werken en nog meer hun best te doen. Hulp vragen is iets wat mannen niet zo snel doen. En als je de stap genomen hebt om met jezelf aan de slag te gaan, wil je ook dat je het wat oplevert.

Wij, Peter Gerritsen en René Blom zijn mannen en werken al meer dan 20 jaar in de hulpverlening als psychomotorisch therapeuten. Wij lopen op het werk en in onze relaties waarschijnlijk tegen dezelfde dingen aan als ieder andere man. Dat geeft ons de motivatie om onze kennis en vaardigheden in te zetten voor anderen.

Visie:

In elke man zit de kennis en vaardigheden die andere mannen weer kunnen gebruiken om van leren. Door samen activiteiten te doen met de groep spreken we deze krachten aan en kunnen we met elkaar ontwikkelen tot de man die je wilt zijn. Dus niet alleen praten maar leren door te doen en te ervaren. Wij hopen dat deze groep een plek voor je kan zijn waar je je op je gemak voelt en aan het werk kan met de dingen die voor jouw belangrijk zijn.

Wij kunnen met je aan de slag op korte termijn en je gaat binnen enkele weken merken dat er dingen veranderen in je dagelijks leven als we goed samenwerken met elkaar. Wij houden ervan om concreet bezig te zijn, zonder allerlei vage shit aan de bak met z’n allen met de dingen die nu aangepakt moeten worden. Spreekt dit je aan neem dan contact op.

Info:

  • Iedere oneven week op vrijdag van 9:00 tot 10:30 uur werken we met maximaal 8 mannen. We starten vrijdag 30 september.
  • We starten met koffie om 8:45 uur, het kan zijn dat we ook buiten aan de slag gaan in het park.
  • Het is een doorlopende groep dus als er plek is kan je deelnemen zonder wachttijd. In principe neem je deel voor 8 sessies waarin alle relevante thema’s aan de orde komen.
  • De bijeenkomsten worden gegeven in de praktijkruimte van DoeKRACHT aan de Stokmeesterslaan 3 in Zwolle.
  • De investering voor 8 keer deelname aan de groep is 550 euro.
  • Opgave via het contactformulier of bel René op 06-13508508
  • Overleg met je werkgever of dit (deels) vergoed kan worden. Veel werkgevers zijn hiertoe bereid merken wij.

Collega’s die willen verwijzen mogen natuurlijk bellen voor meer informatie.