StoeiSPEL

Weet je nog hoe tof het was om te stoeien als kind? Hoe zou het zijn om met een groep volwassenen op een veilige manier weer een partijtje te stoeien? Kracht en creativiteit inzetten en de ander uitdagen om samen te spelen en plezier maken is zo leuk om te doen. Want binnen no time ben je uit je hoofd en in je lijf. DoeKRACHT geeft regelmatig StoeiSPEL in Zwolle / Zutphen en omstreken. Doe je mee?

StoeiSPEL kringen zijn zo opgebouwd dat er een veilige plek ontstaat om echt in je kracht te komen. We starten met spelletjes waarin je speels de regels van StoeiSPEL kan ervaren. Je lijf kan zo ook opwarmen en je kan wennen aan het contact met de andere deelnemers. Er wordt veel gelachen en zo ontstaat er een groepsgevoel waarin je je helemaal op je gemak voelt. Als we zover zijn mag je een ander uitdagen om te gaan stoeien. Alle geleerde regels helpen je om dit op een manier te doen waarbij je oog houdt voor de ander en zijn of haar veiligheid. We gunnen het iedereen om StoeiSPEL te ervaren en te beleven hoe leuk dit is.

Geef je op om een keertje mee te doen. StoeiSPEL wordt gegeven door Susannah Yasuda & René Blom. Wij leggen de mat alvast klaar!

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden van StoeiSPEL events!