Welkom op deze pagina. Mijn naam is René Blom en ik heb veel plezier in het coachen van jongeren.

Misschien merk je dat sommige dingen in je leven niet zo fijn lopen. Bijvoorbeeld hoe het met jezelf, thuis, op school of met vrienden gaat. Het is best een stap om iemand die je nog niet kent mee te laten denken als dit zo al een tijdje is. Als je dit doet ben je al flink op weg om het beter te laten gaan! Ik hou ervan om aan de slag te gaan, dingen te doen waardoor jongeren prettiger in hun vel komen te zitten.

Kennismaken

De eerste keer kom je waarschijnlijk met je (pleeg)ouders met mij kennismaken. Bij deze kennismaking merk je vast wel of er een klik is en of je vaker wilt komen. We bespreken waar je aan wilt werken, wie er belangrijk voor je zijn, wat je graag doet. Als je (pleeg)ouders het ook een nuttig gesprek vonden maken we een aantal afspraken, meestal vijf keer. Als je dit wilt komen de mensen die jij belangrijk vindt een aantal keren mee. Je kan ook alleen komen als dat helpend is.

Doen

Als ik met je meedenk dan gaan we vooral wat doen. Want door iets te doen kan alles duidelijker worden. Zo kan je ontdekken hoe het binnen in jou gaat, hoe je denkt, wat je voelt, hoe je doet. En hoe je omgaat met anderen, wat daarin gebeurd. We doen allerlei activiteiten waarin dit helder wordt en je nieuwe ervaringen kan op doen. Dat kan als jij je op je gemak voelt. Daarom vind ik een goede klik met jou super belangrijk. Na vijf keer kijken we hoe het gaat en of er al iets veranderd is. Of je merkt dat wat we doen helpt.

Effect

Wat we doen staat in het teken van jouw doelen, wat jij wilt bereiken. Er is een manier gevonden die laat zien hoe het met je gaat en hoe je de begeleiding door mij ervaart. Dat leg ik nog uit, het werkt heel eenvoudig op de iPad en het helpt enorm.

Als deze uitleg je aanspreekt kunnen jij of je (pleeg)ouders contact met me opnemen. Ik hoop dat ik iets voor je kan doen.

Coaching voor jongeren

Individuele coaching/psychomotorische therapie voor jongeren en kinderen vraagt een investering van €75,- per sessie (BTW vrij). Een kennismaking, waarin we nagaan of er een “klik” is en doelen vaststellen, is vrijblijvend. Is er na de kennismaking geen “klik” met de trainer en gaan we niet met elkaar verder dan volgt er geen factuur (sessie tarief) voor deze kennismaking. Gaan we wel met elkaar verder dan wordt dit contact gezien als de eerste sessie waarvoor een factuur volgt.