Team trainingen

Kan uw team wel een boost gebruiken? Is er genoeg gepraat maar wordt er nog steeds geen vooruitgang geboekt? DoeKRACHT helpt medewerkers om aan de slag te gaan met elkaar. De ervaringsgerichte manier van werken helpt teams vooruit naar hun doelen.

Wat is ervaringsleren? Door uitdagende activiteiten te doen tijdens een teambuilding komt er een educatief, vormend en verrijkend proces op gang. Deze momenten bieden mogelijkheden tot reflectie om betekenis te geven aan de opgedane ervaringen en ze op waarde te beoordelen.

DoeKRACHT denkt met u na wat uw team nodig heeft en biedt een op maat gemaakt traject. De uitkomsten van dit proces kunnen zijn:

  • Effectieve samenwerking en communicatie op basis van vertrouwen in elkaar.
  • Management heeft zich op en voldoet aan de individuele behoeften en wensen van hun medewerkers.
  • Medewerkers voelen zich gesteund door elkaar en het management.
  • Medewerkers weten waar hun kwaliteiten liggen en zetten ze in om hun persoonlijke en teamdoelen te halen.
  • Medewerkers kunnen voor zichzelf zorgen en hulp vragen wanneer dit nodig is.

Ervaring in het werken met grote groepen heb ik naast het geven van workshops en trainingen bij diverse bedrijven ook opgedaan bij de Koorbazen. Dit is een niet-alledaags koor van 55 man waarvoor Luuk Postma en ik de trainingen verzorgen. Met deze trainingen komen we als groep samen naar één focus. De bazen oefenen met expressie, zelfbewustzijn, ontspannen, houding, mimiek, lekker in je lijf zitten, emotie en gevoel delen, laten zien van wat je bezighoudt en raakt, elkaar aanvoelen als groep, bewust zijn van jou rol in het geheel. Daarbij rekening houdend met je eigen grenzen en capaciteiten de volle 100% energie geven die het koor nodig heeft.

Neem contact op als u mij wilt laten meedenken over een vraagstuk in uw team.

www.koorbazen.nl