PMT

Psychomotorische therapie

Psychomotorische therapie?

Psychomotorische therapie (PMT) is niet alleen maar praten maar ook gaan doen. Door anders te doen kom je op nieuwe ervaringen. PMT is een middel om uit het hoofd en het denken naar het doen en ervaren te gaan en daarin nieuwe manieren te leren van omgaan met bestaande situaties. Dat is DoeKRACHT.

PMT is voor iedereen die niet alleen wil praten maar ook iets wil doen aan hun problemen:

  • bij spanning, angsten en je geremd voelen;
  • bij een negatief beeld over jezelf, jezelf niet zo veel waard vinden, niet lekker in je lichaam zitten;
  • bij hyperactief zijn en niet om kunnen gaan met lichamelijke spanningen en bewegingsonrust;
  • bij snel boos worden en dit afreageren op jezelf en/of anderen;
  • bij jezelf niet tot rust kunnen brengen, omgaan met burn-out en stress;
  • bij trauma’s, dingen die je hebt meegemaakt die je nog dwars zitten en waar je misschien helemaal niet over wil praten.

Psychomotorische therapie is een actieve therapie gericht op bijvoorbeeld het opdoen van nieuwe ervaringen, positieve contacten te leggen, leren jezelf te waarderen. Ik werk met jongeren en volwassenen met diverse hulpvragen. Gezien de mijn opleiding en ervaring wordt in de PMT gewerkt op basis van de inzichten vanuit mindfulness, cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en systeemtherapie.

Kosten

Individuele PMT vraagt een investering van €85,- per sessie (BTW vrij). Een kennismaking, waarin we nagaan of er een “klik” is en doelen vaststellen, is vrijblijvend. Als we niet met elkaar verder gaan zijn er namelijk geen kosten aan verbonden.

PMT | Psychomotorische Therapie

Van denken naar doen.
Vanuit beweging nieuwe manieren leren om om te gaan met bestaande situaties.

(TEAM) TRAININGEN

Trainingen met psychomotorische therapie, mindfulness en/of systeemgericht werken. De oefeningen zijn concreet, de begeleiding is vriendelijk en duidelijk.

PRAKTIJKRUIMTE | Te huur

Praktijkruimte van 55m2 te huur in Zwolle voor bijvoorbeeld het geven van trainingen, therapie, coaching, yoga, vergaderingen & workshops